Kırıkkale Belediyesine 24 Metrelik İtfaiye

Kırıkkale Belediyesine 24 Metrelik İtfaiye

Kırıkkale Belediyesi, tarafından Türkiye Belediyeler Birliğine (TBB) yapılan girişimler sonucu 24 metrelik itfaiye aracı hibe edildi.

A+ A-

Kırıkkale Belediyesi tarafından Türkiye Belediyeler Birliğine (TBB) yapılan girişimler sonucu 24 metrelik itfaiye aracı hibe edildi. TBB Başkanı Fatma Şahin’den itfaiye aracını teslim alan Başkan Saygılı, Kırıkkale halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

BELEDİYE ARAÇ FİLOSU BÜYÜYOR

Vatandaşlara yönelik çeşitli hizmetlerin kalitesini artırmak amacıyla çalışma gerçekleştiren Kırıkkale Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliğine (TBB) yapılan girişimler sonucu 24 metrelik itfaiye aracını araç filosuna kazandırdı. Başkan Saygılı, hibe edilen 24 metrelik İtfaiye aracını TBB ve Gaziantep Büyük Şehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’den teslim aldı. Her alanda çalışmaların süreceğini belirten Saygılı, “Kırıkkale halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

HALKIMIZ İÇİN MÜCADELEYE DEVAM

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye bölümünün böyle bir araca ihtiyaç duyduğunu belirten Saygılı, “TBB ile yaptığımız girişimler olumlu sonuç verdi. Başkanımız Fatma Şahin’e bizlere sağladığı desteklerden dolayı ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Aracımız inşallah acil, olumsuz vaka durumlarında değil de güzel işlerde kullanmak nasip olur. Kırıkkale’de bulunan vatandaşlarımız için gereken çaba ve gayreti her zaman her yerde göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Kırıkkale Haber, Kırıkkale Haberleri, Kırıkkale Son Dakika Haber


Bu haber toplam 1264 defa okunmuştur